Uniek in Nederland!
Deze unieke Superstretched Tandem Axle Lincoln Towncar behoorde toe aan de vloot van het Pentagon te Washington (USA) en vervoerde toenmalig president Bill Clinton onder begeleiding van bodyguards.

Een onbekend aantal staatshoofden nam plaats in deze limousine. Uniek voor Amerika en als enige in Europa, beschikt XXL-Limoservice over deze limo met een lengte van 12 meter en alle denkbare voorzieningen. De limo biedt plaats aan 14 personen en is voorzien van o.a. lederen bekleding, zonnedaken, spiegel-plafond, privacy glas, op afstand bedienbare CD / DVD-speler met meerdere flatscreens, super Dolby Digital Surround System, constant wisselende neon-verlichting, dimbare interieurverlichting, champagnekoelers die op verzoek voorzien worden van uw lievelingsdrank, etc. Gewoon teveel om op te noemen.

Ervaar eens de luxe om als VIP rondgereden te worden. Met onze Superstrechted Lincoln loopt u niet het risico in de schaduw van een nog langere limo te verdwijnen. Een limo van 9 meter lijkt lang, maar wanneer wij onze 12 meter lange Lincoln ervoor parkeren dan verdwijnt hij in het niets en dat is toch niet wat u wilt?! Gaat u voor echt lang, dan is er maar een adres in Nederland: XXL Limoservice!

Via de knop impressie krijgt een een foto overzicht van zowel het in- als exterieur van deze prachtige limo. Bekijk ook eens de rubriek 'XXL in de media' voor filmpjes en artikelen waarmee deze auto al de publiciteit gehaald heeft.